ПОВНОМЕТРАЖНИЙ ФІЛЬМ «СЕКС І МІСТО 2»

Фільм Секс і місто 2 українською

Друга частина стрічки починається з того, що у подруг можуть бути різні характери, ідеали, інтереси, захоплення і долі. Але єдине, що об'єднує четвірку - це їх вірна дружба.

Дівчата бальзаківського віку, сучасні, модні, забезпечені, є центральними персонажами комедійної мелодрами, в історіях і характерах яких кожна жінка знаходить щось своє. Ця компанія давно вже стала подругами (можливо, і наставницями) для більшості жіночої половини людства.

У другій частині ми дізнаємося про те, що Керрі щаслива спокійним шлюбом з Бігом, але їхні погляди на проведення вільного часу не однакові. Шарлотта одружена і має двох дітей, але їй не дають спокою думки про враження, яке справляє на її чоловіка нова няня. Єдина, хто ще не обзавівся сім'єю - це Саманта. Їй вже 50 з хвостиком, і вона активно бореться з менопаузою за допомогою гормонів. Саманті доручається розробити піар-компанію ряду готелів в Абу-Дабі. На поїздку дама погоджується тільки разом з подругами. В АОЕ дами занурюються в розкіш, надану їм шейхом: шикарні апартаменти, персональний камердинер, особистий Майбах і необмежені витрати.

Як довго зможуть сучасні американки протриматися в рамках пристойності, так шанованої на сході? Особливо це стосується Саманти! Всі подробиці ви зможете побачити, якщо почнете дивитися фільм «Секс і місто 2» українською мовою на нашому сайті онлайн. Бажаємо гарного перегляду!




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ



Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com