ПОВНОМЕТРАЖНИЙ ФІЛЬМ «СЕКС І МІСТО»

Фільм Секс і місто українською

Хто сказав, що жіночої дружби не буває? Це твердження спростовується героїнями. Глядачі, які полюбили серіал, що передував повнометражному фільму, в першій частині знову зустрічаються зі своїми «подружками»: дотепною Керрі, цинічною Мірандою, романтичною Шарлоттою і фатальною Самантою.

Їхні долі склалися по-різному: Керрі Бредшоу разом з Бігом живуть разом в розкішному пентхаусі і несподівано для самих себе (і подружок Керрі) вирішують зіграти весілля. На це торжество планує прилетіти в Нью-Йорк з Лос-Анджелеса Саманта, яка виїхала туди з приятелем-актором. Міранда - заміжня жінка, і має сина, але посварилася з чоловіком Стівом за його інтрижку з випадковою подружкою. Чоловік неодноразово намагається налагодити відносини, але Міранда залишається непохитною у своєму гніві. Шарлотта безмірно щаслива, що, нарешті, завагітніла після тривалих марних спроб. На підготовчій вечірці все складається вдало доти, поки Міранда не кидає на адресу Біга фразу, що в шлюб вступають лише божевільні. Ці слова засіли в голові людини, що готується до весілля, і в останній момент, напередодні проголошення клятвених слів біля вівтаря, він не наважується на рішучий крок - одруження. Керрі, повна відчаю і образи, разом з подругами відправляється в Мексику, де повинна була провести медовий місяць. Після повернення наступаючі новорічні свята всі святкують порізно.

Як складеться подальша доля чотирьох вірних подруг? Чи зможе Керрі пробачити і повернутися до Біга, що станеться зі шлюбом Міранди, чи буде щаслива Шарлотта і чи залишиться вірною своєму новому обранцю Саманта? Про це все ви зможете дізнатися, якщо почнете дивитися фільм «Секс і місто» українською мовою на нашому сайті онлайн. Бажаємо приємного перегляду!




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ



Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com