АМЕРИКАНКА В ПАРИЖІ. ЧАСТИНА 2

Секс і місто 6 сезон 20 серія українською

Петровський на прохання своєї колишньої дружини організовує їх зустріч з Керрі, але сам в останній момент дзвонить і каже, що не може прийти - затримується на підготовці своєї виставки. Керрі відчуває себе трохи ніяково, сидячи за столом з екс свого бойфренда. Джулієтт розпитує про їхні стосунки і по ходу заявляє, що в їхньому шлюбі вона просто втомилася від його обіцянок щось зробити «як тільки, так відразу». Петровський і Керрі вирішують провести ранок разом, гуляючи по Парижу, але йому дзвонять і терміново викликають на виставку.

Він іде, а Керрі одна гуляє по місту. В одному з книжкових магазинів вона бачить свою книгу, перекладену на французьку. Тут же знаходяться фанати, які дізнаються її і пропонують влаштувати вечірку в її честь. Пізніше Керрі захоплено ділиться своєю радістю з Петровським і просить його піти з нею, але він, як завжди буде зайнятий на виставці.

Шарлотта і Гаррі зустрічаються з парою, ще ненародженої дитини яку вони готові усиновити, але ті в останній момент приймають рішення не віддавати дитину на усиновлення. Гаррі дуже засмучений, і Шарлотта змушена заспокоювати його словами, що у них ще обов'язково буде дитина, Бог не забув про них.

Мати Стіва, здається, впадає в маразм, нікого не впізнаючи і не будучи в змозі приготувати собі їжу або прибрати за собою. Стів збирається найняти їй доглядальницю, але Міранда пропонує, щоб вона переїхала жити до них.

Саманта на тлі лікування зовсім не відчуває сексуального бажання. Сміт повинен їхати в Канаду на зйомки фільму, де він грає якогось варвара, і Саманта вмовляє його зайнятися там з ким-небудь сексом.




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ



Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com