СИЛА ЗВАБЛЮВАННЯ

Секс і місто 1 сезон 5 серія українською

Керрі і її подруги відчайдушно намагаються потрапити в новий супер-модний ресторан «Бальзак», але по милості юної дівчини-метрдотеля їм це не вдається. Щоб розвіяти смуток Керрі йде по магазинах і зустрічає свою приятельку Амаліту - «тусовщицю світового масштабу». Амаліта - жінка-свято, вдало перетворює свою красу, шарм і енергію в подорожі, шикарні готелі і дорогі подарунки, які оплачують її вельми не бідні кохані.

Після зустрічі з процвітаючою Амалітою Керрі виявляє, що її фінансові справи йдуть просто жахливо - купа неоплачених рахунків і ніяких видимих приводів для надходжень. І як раз в цей момент Амаліта запрошує її в «Бальзак», де знайомить з приголомшливим французьким архітектором. Між ним і Керрі спалахує несподіваний роман, тривалістю в два дня.

Після приголомшливої ночі в найдорожчому готелі архітектор їде, а Керрі виявляє на тумбочці конверт для неї, де знаходить 1000 доларів. Керрі ставить перед собою питання: чи доречно експлуатувати свою жіночу привабливість, отримуючи від чоловіків гроші? Виходить, що доречно. Але при наступному запрошенні...




PREMIUM

ПОПЕРЕДНЯ СЕРІЯ
Бажаємо приємного перегляду
НАСТУПНА СЕРІЯ



Халепа!
Щоб залишати коментарі вам треба зареєструватися на сайті.

Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com