Королівський коргі
  • HD 1080p
  • 2019
+58 62
Рік2019
КраїнаБельгія
РежисерБен Стасен
В роляхТом Кортні, Джон Калшоу, Jamal Fahim, Кулвиндер Гір, Сара Хедленд, Метт Лукас
Тривалість1 год 25 хв
Приховати

Королівський коргі

The Queen's Corgi
Чарівні домашні вихованці мультфільму «Королівський коргі» українською перетворюються в справжніх друзів своїх господарів. Вони їх просто обожнюють, і навіть сама королева Великобританії не змогла встояти перед чарівністю собак. Улюбленцем Єлизавети II став веселий і товариський маленький песик, який належить до породи коргі. Ці невеликі доброзичливі собачки міцно влаштувалися при дворі, ставши членами сім'ї. Але найбільше обожнювали з них Рекса.

Малюка подарували її величності, і вона буквально закохалася в нього. Нікого вона так не балувала, як свого пухнастика. Інші мешканці палацу заздрили йому, ненавиділи і постійно вказували на недоліки. Але не таким був наш герой. Він вірив, що любов його коронованої господині не закінчиться, і вона захистить його від будь-якої небезпеки. Даремно він так думав, адже недоброзичливців навколо так багато. Через жахливу змову Рексу доводиться відмовитись від комфортного і ситного життя та бігти на вулиці багатолюдного Лондона.

І ось тут його чекають справжні пригоди. Виявляється, не всім подобаються чудові руденькі песики, які няшно виляють хвостиком. Так він опинився в клітці, де проживали звичайні дворові песики. Як же ж так? Вони не мають права замикати його, катувати голодом і насміхатися над короткими лапами. Доведеться йому проявити хоробрість і довести, що він гідний королівської поваги.

Мультфільм «Королівський коргі» онлайн українською буде цікаво дивитися прихильникам пригодницьких анімаційних фільмів, які призначені для всієї родини. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}