Смолфут
  • HD 1080p
  • 2018
+24 30
Рік2018
КраїнаСША
РежисерКері Кіркпатрік, Джейсон Рейсіг
В роляхЧеннінг Татум, Джеймс Корден, Зендея Коулман, Коммон, Леброн Джеймс, Денні ДеВіто, Джина Родрігез, Яра Шахіді, Елі Генрі, Джиммі Татрах
Тривалість1 год 36 хв
Приховати

Смолфут

Представники людської раси навіть не уявляють, скільки неповторних і дивовижних створінь існує в нашому неосяжному світі. Люди можуть тільки будувати безпідставні припущення, однак лише деякі дійсно вірять в те, що десь у віддаленому куточку земної кулі є таємнича країна з унікальними істотами.

Йеті вважають, що людство може нести для них серйозну загрозу. Ці загадкові персонажі живуть далеко від людей, з усіх сил намагаючись залишатися непоміченими. Більшість з них відрізняється чуйністю і добротою. Вечорами дружні родини розводять багаття і збираються разом. Дорослі розповідають своїм нащадкам захоплюючі історії про смолфутів. Ці істоти мають досить ніжну шкіру, маленькі ніжки і рівні зуби, а волосся росте у них лише на голові. Малюки вважають подібні розповіді простими вигадками старших, але в глибинах незміцнілих дитячих сердечок живе страх перед несподіваною зустріччю з людиною.

Одного чудового дня в лісі з'являється юна дівчина, яка відбилася від групи інших діточок. Заблукавши, вона безуспішно намагається знайти дорогу додому. Дитина випадково знаходить дивне житло одного з йєті. Незабаром між дівчинкою і сніговою людиною виникнуть міцні дружні стосунки.

Рекомендуємо дивитися мультфільм «Смолфут» онлайн всім шанувальникам захоплюючих пригод для дітей та юнацтва. Бажаємо гарного вечора та приємного перегляду!


{changeskin}