Зелена книга
  • HD 1080p
  • 2018
+40 46
Рік2018
КраїнаСША
РежисерПітер Фарреллі
В роляхВігго Мортенсен, Махершала Алі, Лінда Карделліні, Себастьян Маніскалко, Дімітар Маринов, Майк Хаттон, П.Дж. Бірн, Джозеф Кортезе, Меггі Ніксон, Фон Льюїс
Тривалість2 год 10 хв
Приховати

Зелена книга

Green Book
«Зелена книга онлайн» розповідає, що бути успішним не так вже й просто. Головний герой на собі випробував всю принадність фортуни. Одного разу він зустрівся з багатою людиною. Той був непристойно багатий і всі його гроші можна було звести до мільйонів. Хобі багатія інтелектуала була подорож, але один в шлях він не наважувався відправитися.

Продовження подорожі було несподіваним подарунком для героя. Він працює викидайлом і не очікував такого щедрого подарунка. Правда і сам багатій не просто так розщедрився. Йому потрібен був охоронець, тому що сам він не зможе ніколи провести стільки часу в дорозі.
Расизм, який процвітав в той непростий час, торкнувся і героя. Він негр, яких не люблять. Негр, який досяг успіху в справах і зміг поставити свій талант на низький старт і домогтися великого успіху завдяки голосу і особливою манерою виконання. Це дуже сильно приваблювало тих, хто йшов натовпами на його концерти, і сильно бентежило тих, хто рахував його гроші та не міг повірити, що він їх забирає у бідних білих людей. Чи впорається з усіма цими бідами в дорозі людина, яка готова на все щоб розібратися з цим. Чи помилився в ньому головний герой, коли робив його своїм охоронцем?

Фільм «Зелена книга» ви зможете дивитись із українським перекладом на нашому сайті. Цікава історя, яка не залишить вас байдужим. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}