Бамблбі
  • HD 1080p
  • 2018
+22 30
Рік2018
КраїнаСША
РежисерТревіс Найт
В роляхХейлі Стайнфелд, Джон Сіна, Памела Адлон, Кеннет Чої, Джон Ортіс, Пітер Каллен, Джесс Харнелл, Глінн Термен, Грейсі Дзінні, Ванесса Росс
Тривалість1 год 54 хв
Приховати

Бамблбі

Bumblebee
Відгалуження (спін-офф) «Трансформерів» «Бамблбі онлайн» розповідає про те, як склалося подальше життя одного з найпопулярніших автоботів франшизи. Дівчина випадково знаходить на звалищі провінційного містечка в Каліфорнії напіврозбитого робота. В кінці 1980-х герой тікав і приземлився в глушині, замаскувавшись під нікому не потрібне ганчір'я. Але любителька старих автомобілів юна дівчина-механік Чарлі Уотсон (Хейлі Стейнфілд) швидко зрозуміла, що перед нею не просто раритетний Фольксваген Жук.

З великим ентузіазмом вона береться за відновлення понівеченого в битвах унікального інопланетного механізму. А коли Бі поступово відновлюється під чуйною увагою нової подруги, підробіток в гаражі вже не здається їй таким вже й нудним. Підкручений і оновлений герой бойовика готовий до чергових подвигів. Ну а колишні колеги і вороги, а також агент Барнс (зірка реслінгу Джон Сіна) не дадуть йому нудьгувати.


{changeskin}