Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаВеликобританія, США
РежисерДевід Йейтс
В роляхЕдді Редмейн, Кетрін Вотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол, Езра Міллер, Джуд Лоу, Джонні Депп, Зоі Кравіц, Кармен Еджого, Клаудія Кім
Тривалість2 год 13 хв
Приховати

Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда

Геллерт Грін-де-Вальд - наймогутніший з усіх темних чарівників. Ходять чутки серед магів, що його нещодавно спіймали в Штатах. «Його доля визнана» - вирішили світлі маги, а темні лише посміялися у відповідь. Вони прекрасно знали, що цей могутній темний чарівник задумав щось недобре і не зупиниться перед своєю метою. Він готовий на все, щоб її досягти. Збори магів закінчилося, і відразу прийшла погана звістка. Темні маги мали рацію. Лиходій, поки вони тут радилися, встиг втекти і відправився в невідомому напрямку.

Тепер щоб його знайти, потрібно залучити не тільки всі сили, але і найперспективнішого з чарівників, у якого величезний потенціал і який здатний на великі справи, але ще не навчений. Він один може протистояти цьому негідникові, і він один може зробити все, щоб світ нарешті став не таким вже й страшним. Тільки біда в тому, що цей хлопчик ще не знає про свою місію. Коли один чарівник прийшов до нього, щоб розповісти про те, що визначено для цього героя, той вислухав і погодився навчатися і допомогти розібратися в цьому затяжному конфлікті, але старий чарівник багато чого не доказав і багато в чому злукавив, щоб не налякати непідготовленого героя. Що ж буде коли він все дізнається..?

Рекомендуємо дивитися фільм «Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда» онлайн всім шанувальникам Гаррі Поттера. Бажаємо гарного вечора та цікавого перегляду!


{changeskin}