Пампушка
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаСША
РежисерЕнн Флетчер
В роляхДженніфер Еністон, Одейя Раш, Даніель МакДональд, Медді Байллі, Бекс Тейлор-Клаус, Люк Бенвард, Джорджі Флорес, Дав Камерон, Херолд Перріно, Кеті Неджімі
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Пампушка

Головна героїня - закомплексована і зовсім не щаслива дівчина. Вся її біда в тому, що мама у неї занадто хороша. Фігура, її зовнішність і манери поведінки - еталон для будь-якої красуні, яка мріє про подіуми. У минулому вона була моделлю і переможницею конкурсу краси. Хто ж міг подумати, що у такої ідеальної мами народиться така негарна донька? Вона зовсім не гарна собою і ще схильна до повноти. Перший час мама з цим боролася, але пізніше вирішила просто опустити руки і зробити все, щоб дочка була щаслива, але трималася подалі від модельного бізнесу.

Щороку ця супер-мама займається конкурсами краси. На правах беззмінної королеви з багаторічним стажем вона організовує показ і відбирає особисто дівчат для участі в конкурсі. У якийсь момент її дочка розуміє, що не бажає більше бути другосортною і намагається втерти усім носа, а матері в тому числі. Вона уважно читає умови конкурсу і не знаходить ні слова про те, що їй не можна брати участь в ньому. На зло своїй мамі і всім учасницям вона подає заявку і її приймають. За її прикладом багато інших пампушок теж подають заявки на конкурс. Тепер мати героїні постає перед вибором - вести дочку до перемоги або зробити вигляд, що вона її не знає, щоб не зганьбитися.

Рекомендуємо дивитися фільм «Пампушка» онлайн всім шанувальникам легких комедій та прихильників Дженніфер Еністон. Бажаємо гарного настрою та приємного перегляду!

Увага! Звук є записом із кінотеатру, як тільки з'явиться якісніший ми одразу оновимо відео.


{changeskin}