Хроніки Різдва
  • HD 1080p
  • 2018
+1 3
Рік2018
КраїнаСША
РежисерКлей Кейтіс
В роляхКурт Рассел, Джуда Льюїс, Дербі Кемп, Олівер Хадсон, Кімберлі Вільямс-Пейслі, Ламорн Морріс, Мартін Роуч, Велла Ловелл, Голді Хоун
Тривалість1 год 43 хв
Приховати

Хроніки Різдва

Головні герої - брат і сестра, звикли вірити в диво, але вирішили всім довести, що це чудо існує. Щороку вони робили все можливе, щоб зустріти Санту, але засинали набагато раніше ніж він прилітав з подарунками. В цьому році вони все облаштували таким чином, що навіть якщо зуміють знову заснути, все одно почують його появу. Різдвяний чарівник повинен потрапити у пастку, тоді задзвонять дзвіночки, герої прокинуться і нарешті пригостять його цукровим імбирним печивом. Коли вони вигадували щось подібне, навіть уявити не могли, в яку авантюру це все перетвориться.

Здійснити першу частину свого плану їм вдалося. Чарівник дійсно потрапив у пастку, але ця пастка стала фатальною помилкою. Всі, хто чекали чуда, в цей вечір могли його не дочекатися. Різдво виявилося на межі зриву, якщо герої не допоможуть Санта Клаусу, то можна розраховувати, що свято не відбудеться і діти на всій планеті не отримають свої довгоочікувані подарунки. На допомогу кинуться всі, включаючи гномів та оленів. Ось такою компашкою і візьмуться за порятунок свята головні герої. Буде як завжди весело і непередбачувано.

Рекомендуємо дивитися фільм «Хроніки Різдва» онлайн всім шанувальникам цікавих різдвяних пригод. Бажаємо казкового настрою та приємного перегляду!


{changeskin}