Богемна рапсодія
  • HD 1080p
  • 2018
+1 5
Рік2018
КраїнаВеликобритания, США
РежисерБрайан Сінгер
В роляхРамі Малек, Люсі Бойнтон, Джозеф Маццелло, Майк Майєрс, Бен Харді, Ейдан Джиллен, Гвілім Лі, Том Холландер, Аллен Ліч, Джесс Радомска
Тривалість2 год 14 хв
Приховати

Богемна рапсодія

Фредді Меркьюрі насправді ніхто інший, як Фаррух Булсара, який родом із Занзібару. Про це мало хто знає, але його історія становлення як поп ідола вкрай дивна. Він зумів організувати групу, яка стала прабатьком нового музичного стилю. Щось між роком і попом. Всі хто його слухали, були впевнені, що ніколи вже не змінять свій смак. Ціла армія фанів стала його нагородою за працю. Про те, як виходець з бідного району став зіркою і засновником цілого музичного напряму ніхто толком і не знав, втім, і не замислювався зовсім.

Герой зрозумів, що його зоряний зліт не вічний і вирішив скористатися ним по максимуму. Все що він бачив у своєму житті до цього, було злиденним існуванням. Все що він бачив в цьому житті після, стало більше нагадувати богемне життя. Піддавшись спокусі, він дуже швидко так низько впав, що вже незабаром весь бомонд став обговорювати його особисте життя, а не творчість. Пісні були лише хобі, на яке все менше і менше залишалося часу. Його партнери були все більше чоловіки. Згубні звички і злочинні зв'язки привели до незворотних наслідків. Незабаром герой дізнався, що у нього ВІЛ. В основу стрічки покладено реальні події.

Пропонуємо дивитися фільм «Богемна рапсодія» всім шанувальникам якісних стрічок про життя відомих особистостей. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}