Я - мільярдер
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаІталія
ЖанрКомедія
РежисерДаніель Люшетті
В роляхМарко Джалліні, Еліо Джермано, Елеонора Данко, Чо Сун, Франческо Гегі, Карло Бігіні, Марчелло Фонте, Франко Боккучча, Паола Да Грава, Памела Браун
Тривалість1 год 41 хв
Приховати

Я - мільярдер

Io sono Tempesta
Сюжет італійської комедії «Я - мільярдер онлайн» розгортається навколо розважливого, чарівного, харизматичного і цинічного чоловіка середніх років на ім'я Нума Темпеста, який готовий піти на все заради досягнення своєї мети. Саме такий підхід в бізнесі, в поєднанні з наполегливістю і егоїзмом, дозволив герою сколотити величезні статки, ставши справжнім мільярдером. Але, як це часто буває, щоб заробити такі величезні гроші, чоловікові довелося піти на багато і порушити закон, провернути оборудку з податками. Здавалося б, подібний трюк зійшов з рук мільярдерові. Але в найнесподіваніший і невідповідний момент, коли Нума Темпеста збирався реалізувати дуже амбітний план у своєму житті, побудувавши відразу два міста, закон раптово наздогнав бізнесмена. За несплату податків мільярдер був засуджений і отримав ще рік суспільно-соціальних робіт. І тепер один з найбагатших людей в країні, життя якого ще зовсім недавно було схоже на казку, змушений працювати в притулку для бездомних. При цьому влада позбавила його закордонного паспорта. Тому він не може виїхати за кордон, де у нього повинна пройти найважливіша зустріч, від якої залежить успіх великої угоди. І тепер йому необхідно зробити все можливе і неможливе, щоб розібратися із проблемами, які виникли дуже невчасно.

Запрошуємо дивитися фільм «Я - мільярдер» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}