Людина-павук: Навколо всесвіту
  • HD 1080p
  • 2018
+38 48
Рік2018
КраїнаСША
РежисерБоб Персічетті, Пітер Ремсі, Родні Ротман
В роляхШамеік Мур, Джейк Джонсон, Гейлі Стайнфелд, Махершала Алі, Брайан Тайрі Генрі, Лілі Томлін, Лорен Велес, Зої Кравіц, Джон Малені, Кіміко Гленн
Тривалість1 год 56 хв
Приховати

Людина-павук: Навколо всесвіту

Spider-Man: Into the Spider-Verse
«Людина-павук: Навколо всесвіту онлайн» - фільм, який знайомить нас з Майлзом, відважним і сміливим хлопчиком-підлітком. Колись Майлз дружив з Пітером, і разом хлопці зробили багато неймовірних подвигів. Вони рішуче вставали на захист міста і не раз рятували його від ворогів. Місцеві жителі могли спати спокійно, поки на сторожі добра стояли такі хоробрі захисники. Але так вийшло, що Пітера поруч більше немає, а Майлз залишився один на один з ворогами. Кидати справу при першій небезпеці - доля слабких.

Майлз, хоч і сумував без свого товариша, але відступати не планував. Він вирішив взятися за справу, навіть якщо буде дуже важко. Насправді труднощів йому довелося подолати сповна. Хлопчик, звичайно, мав надприродні здібності, які йому дісталися від якогось дивного павука, який вкусив його недавно, але все ж йому довелося нелегко, коли поруч не стало друга. Подумавши, Майлз вирішив підшукати собі товариша. Разом справлятися з небезпеками було б зручніше, та й результатів це дало б більше. Хлопчина відправився на пошуки нового кращого друга.

Запрошуємо дивитися фільм «Людина-павук: Навколо всесвіту» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}