Агент Джонні Інгліш: Нова місія
  • HD 1080p
  • 2018
+3 5
Рік2018
КраїнаВеликобританія, Франція, США
РежисерДевід Керр
В роляхРоуен Аткінсон, Емма Томпсон, Ольга Куриленко, Джейк Лесі, Бен Міллер, Міранда Геннессі, Адам Джеймс, Піппа Беннетт-Ворнер, Ірена Тишана, Джеймс Ілс
Тривалість1 год 30 хв
Приховати

Агент Джонні Інгліш: Нова місія

Johnny English Strikes Again / Агент Джонні Інгліш 3.0
Події цієї комедійної картини крутяться навколо агента Джонні Інгліша. Він є найпроблемнішим співробітником британської секретної служби. За весь час своєї кар'єри, цей безглуздий чоловік потрапляв в різні кумедні ситуації. Але з усіх він зумів знайти вихід, незважаючи на всю свою незграбність, він вижив в дуже непростих операціях. Наразі агент вже відійшов від служби, і здається у нього повно інших занять. В адміністрації секретної служби всі вже зітхнули з полегшенням, адже тепер не доведеться терпіти витівки норовливого Джонні.

Але в той момент, коли несподіваним чином були розсекречені особистості двох агентів, не залишалося іншого виходу окрім як звернутися до головного героя. Тільки Джонні Інгліш в цій ситуації зможе допомогти державі. Він повинен знову стати «рятівником вітчизни», і взагалі всього світу. Чи впорається герой з таким завданням, адже цього разу ставки по-справжньому високі. Своєрідний агент повинен показати всі свої вміння, а також кілька разів потрапити в непрості ситуації, з яких для початку потрібно буде вибратися.

Фільм «Агент Джонні Інгліш: Нова місія» (2018) рекомендуємо дивитися із українським перекладом цінителям дійсно смішних комедій. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}