Анонім
  • HD 1080p
  • 2018
+3 5
Рік2018
КраїнаНімеччина, США, Канада
РежисерЕндрю Ніккол
В роляхКлайв Овен, Аманда Сейфрід, Колм Фіор, Соня Волгер, Марк О’Брайен, Джо Пінг, Іддо Голдберг, Себастьян Піжотт, Рейчел Робертс, Тойін Ішола
Тривалість1 год 39 хв
Приховати

Анонім

Anon / Анон
«Анонім онлайн» розповідає про середньостатистичну людину, що бачить майбутнє планети, як щасливу і квітучу утопію, світові політики представляють її в зовсім іншому світлі.

Сол Фріланд працює детективом вже давно, і за весь цей час у нього не з'явилося жодного сумніву в ефективності нинішньої тоталітарної системи управління. Чоловік чув, що кілька десятків років тому в світі творився хаос і беззаконня через те, що люди мали більше прав, ніж обов'язків. Але зараз все абсолютно по-іншому, адже світ майбутнього подарував людям більш захищене і спокійне життя, але за це повністю позбавив їх свободи вибору. І Сол вважає це найправильнішим рішенням за всю історію людської раси. Але незабаром йому належить дещо засумніватися в своїх переконаннях. Одного разу детектив зустріне ту молоду дівчину, яка не числиться ні в одній базі даних. І це дуже сильно здивує його, адже облік популяції людей - це один з найважливіших стовпів тоталітарного режиму. Тому Сол і почне шукати інформацію про свою нову знайому, не припускаючи, з яким саме величезним підпільним світом йому належить незабаром зіткнутися.

Фільм «Анонім» (2018) буде цікаво дивитися із українським перекладом всім шанувальникам фантастичного жанру. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}