Приватна війна
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаВеликобританія, США
РежисерМетт Хейнеман
В роляхРозамунд Пайк, Грег Вайз, Олександра Моен, Том Холландер, Фей Марсей, Джесутасан Антонітасан, Ніккі Амука-Берд, Аманда Дрю, Хілтон МакРей, Фейді Ельсайєд
Тривалість1 год 50 хв
Приховати

Приватна війна

A Private War
Героїня військової біографічної драми «Приватна війна онлайн» Мері Колвін колись вибрала для себе аж ніяк не жіночу професію. Вона стала військовим кореспондентом. Представники цієї професії є справжньою елітою світу журналістики. Їх робота - ще більш небезпечна, ніж професія пожежника або поліцейського. А все тому, що кожен день військові журналісти нарівні з офіцерами і солдатами знаходяться на крок від смерті. Здавалося б, що змушує їх ризикувати собою? Звичайно ж, не бажання прославитися.

Такі люди, як Мері, вважають, що відкривати правду простим людям про війну, про її причини, про те, що насправді відбувається там, де руйнуються від бомбардувань цілі міста, де гинуть люди похилого віку, жінки і діти. Колвін об'їхала чимало гарячих точок. Вона побувала в Косово, в Чечні, в країнах Близького Сходу і на Східному Тиморі. Ця жінка в найважчі та небезпечні моменти виявлялася там, де вирує полум'я. Вона завжди гранично чесно і відкрито розповідала про те, що бачила на власні очі. Мері вдалося стати не просто професіоналом своєї справи, а й справжньою легендою світової журналістики.

Фільм «Приватна війна» (2018) зацікавить всіх любителів військово-біографічної драми. Рекомендуємо дивитись із українським перекладом. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}