Романтики 303
  • HD 1080p
  • 2018
+3 3
Рік2018
КраїнаНімеччина
РежисерХанс Вайнгартнер
В роляхМала Емде, Антон Спікер, Арндт Шверінг-Сонрі, Томас Шмукерт, Йорг Бундшух, Стівен Ланж, Мартін Нойхаус, Ханна Шрьодер, Софія Чанетт
Тривалість2 год 20 хв
Приховати

Романтики 303

303
«Романтики 303 онлайн» розповідають про дівчина, яка звикла мріяти. Цього разу вона вирішила, що прийшла пора мрії втілювати в реальність. Десь там на іншому кінці світу її чекає кохана людина і нехай вони ніколи не бачилися, зате по листуванню стало ясно, що дорожче її немає нікого на білому світі. Все кинувши на пошуки такого жениха, героїня багато готова була віддати тільки за зустріч з ним і ось мрія здійснилася.

Відразу після того як вона вирішила, що потрібно неодмінно весь свій час присвятити тому, щоб вони зустрілися, стрибнула в мерседес і поїхала назустріч своїй мрії та першому мійному коханню. Істинному почуттю відстань не перешкода і це було головним її аргументом, правда в дорозі дівчині стало нудно, і тоді вона зважилася на те, щоб підібрати попутників. Дуже симпатичний молодий чоловік їй здався тим самим хорошим кандидатом в попутники, і вони разом вирушили на пошуки рідних і близьких людей.

Він шукав батька і весь час говорив про те, що готовий на все заради того щоб відшукати його. Ця ідеологія здалася їй близькою. Хлопець сильно сподобався, і героїня зрозуміла, що починає закохуватися і забуває про те, куди і навіщо вона сама їде вже зараз. Що ж робити далі, героїня поки не вирішила, але у неї є всі шанси знайти любов там, де вона її не шукала.

Фільм «Романтики 303» (2018) рекомендуємо дивитись із українським перекладом всім любителям нового, свіжого як ковток повітря кіно, де немає супергероїв, а натомість людина та її почуття. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}