Перспектива
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаКанада, США
РежисерКрістофер Колдуелл, Зік Ерл
В роляхСофі Тетчер, Педро Паскаль, Джей Дюпласс, Андре Ройо, Шейла Ванд, Анван Гловер, Трік Даннекер, Люк Пітрік, Дуг Доусон
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Перспектива

Prospect
Майбутнє влаштовано таким чином, що люди, які живуть на Землі, можуть собі дозволити подорож на будь-яку планету і навіть на її супутники. Всі жителі Землі вже давно облюбували Місяць. Це місце в лісах, в яких можна знайти дуже дорогі мінерали. Їх вартість лякає і захоплює, а вони самі настільки рідкісна порода, що тим, хто їх знаходить, можна безтурботно жити до старості.

Головна героїня і її батько не могли зрозуміти, як їм вчинити зі своїми фінансовими проблемами, поки дочка не запропонувала відправитися в експедицію на Місяць для пошуків і подальшого видобутку цих самих мінералів. Вона на багато була готова, але не думала, що їй доведеться протистояти рідному батьку. Все почалося з того, що вони прилетіли на супутник і знайшли все що шукали.

Їм вдалося досягти необхідних результатів і видобути для себе найвигідніші поклади цього дорогого мінералу. Почавши розробки, зіткнулися з тим, що не одні вони спокусилися на дари цього супутника, і не тільки їм довелося почати видобуток мінералу. Що налякало в цілому? Те, що батько не зміг вчасно опанувати свою жадібність і зробити так, щоб вона більше не лякала його дочку. Дівчина зрозуміла, що їх порятунок залежить тепер тільки від неї самої.

Фільм «Перспектива» рекомендуємо дивитись в українському перекладі всім любителям космічних пригод. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}