Астрал: Новий вимір
  • HD 1080p
  • 2018
+1 1
Рік2018
КраїнаВеликобританія
ЖанрЖахи
РежисерКріс Мул
В роляхКатрін Стедмен, Френк Діллейн, Ванесса Грасс, Демсон Ідріс, Тревор Вайт, Дауд Шах, Марк Аікен, Нед Портіес, Джульєтт Хоуланд, Дженніфер Брук
Тривалість1 год 23 хв
Приховати

Астрал: Новий вимір

Astral
«Астрал: Новий вимір онлайн» - фільм жахів у зовсім новому форматі. Це просто відмінний фільм, який здатний привернути до себе саме підвищену увагу. Краще відразу попередити про те, що бачити все це максимально непросто - емоції що виникають в ході перегляду цього кінопроекту просто неможливо описати.

Син дуже хоче, щоб мати вийшла «на зв'язок». Тільки ось що гранично дивно - її вже немає в цьому світі. Але синові все ж хочеться щоб вона була завжди поруч, і він робить це. Вирішує, що можна за допомогою паранормальних здібностей налагодити діалог з нею. Йому це вдається. Але те, що трапляється відразу після такого дивного події, перетворює життя героя у справжнє пекло. Тепер його переслідує якийсь дух, або фігура - він навіть толком і не розуміє що це. Але той жах, що несе все це, точно - справжня реальність, причому здатна вбити всіх навколо. Це істота, що прийшла з якогось іншого виміру, приносить біль і нерозуміння. Але найголовніше - це, напевно, фінал. Коли глядачі дізнаються, що ж сталося насправді? Всі таємниці будуть обов'язково виведені «на світло».

Фільм «Астрал: Новий вимір» рекомендуємо дивитись всім прихильникам містичних фільмів жаху. Бажаємо приємного перегляду!

Увага! Як тільки з'явиться якісний звук ми одразу оновимо відео.


{changeskin}