Усі знають
  • HD 1080p
  • 2018
-1 3
Рік2018
КраїнаІспанія, Франція, Італія
РежисерАсгар Фархаді
В роляхПенелопа Крус, Хав'єр Бардем, Рікардо Дарін, Едуард Фернандез, Барбара Ленні, Інма Куеста, Ельвіра Мінгез, Рамон Бареа, Карла Кампра, Сара Саламо
Тривалість2 год 1 хв
Приховати

Усі знають

Todos lo saben
«Усі знають / Лабіринти минулого» онлайн - це фільм виробництва Іспанії, Франції та Італії. Стрічка позиціонує себе як трилер з елементами детективної драми. Події стрічки розгортаються в Іспанії на весіллі в колі друзів. Історія розповість про те, як один день може змінити звичне існування раз і назавжди. Колишні закохані Лаура і Пако знову відчують взаємну любов, і їм не залишиться нічого іншого, як поглянути своэму минулому в обличчя.

Події що відбуваються зможуть запобігти трагічному фіналу. Можливо, ще не все втрачено, або ж це і є доля? Як будуть розвиватися події трилера, і які скелети зберігаються в шафі головних героїв стрічки, про це глядачі дізнаються тільки в тому випадку, якщо вони зважаться на перегляд.

Тому фільм «Усі знають» (2018) рекомендуємо дивитись з українським перекладом всім шанувальникам жанру драма та детектив. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}