Гарячі копи
  • HD 1080p
  • 2018
+1 5
Рік2018
КраїнаНімеччина
РежисерТорстен Кюнстлер
В роляхТіль Швайгер, Маттіас Швайгхефер, Енн Шефер, Ліза Томашевскі, Йоахім Пауль Ассбёк, Давід Брюкнер, Сімсон Баббл, Томас Фелен, Хайно Ферч, Семюел Фінці
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Гарячі копи

Hot Dog
«Гарячі копи онлайн» - німецький комедійний бойовик про поліцейського Люка, який все своє свідоме життя працює на благо країни, приборкуючи небезпечних зловмисників, і про його молодого напарника Тео. Професія з роками змінила характер охоронця правопорядку. Люк звик до системної роботи і навіть вдома він тримає всю сім'ю в їжакових рукавицях, а претендентів на місце нареченого для своєї дорослої доньки вибирає сам. Все змінюється в той момент, коли його просять взяти на стажування молодого випускника поліцейської академії Тео, який до вподоби і переконаннями є повною протилежністю своєму наставнику.

Тим часом, молодий поліцейський не позбавлений талантів. Він володіє воістину фотографічною пам'яттю, звик працювати педантично і згідно з інструкцією, що дуже дратує Люка. Одного разу бос відправляє двох поліцейських на виконання цілком звичного для них завдання: вони повинні охороняти посольство однієї зі східноєвропейських країн. Посли з сім'ями збираються в старовинному замку, де планують відсвяткувати Різдво. Несподівано, розбивши вікна, в зал вривається група зловмисників і захоплює дочку одного з високопоставлених гостей. Отримавши догану від начальства, Люк і Тео вирішують самі розшукати викрадену.

Фільм «Гарячі копи / Хот-Дог» рекомендуємо дивитись в українському перекладі на нашому сайті. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}