Чи зможете ви мені пробачити?
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаСША
РежисерМарієль Хеллер
В роляхМелісса МакКарті, Річард Е. Грант, Доллі Уеллс, Бен Фальконе, Григорій Коростишевский, Джейн Куртін, Стівен Спінелла, Крістіан Наварро, Пан Банду, Ерік Ларей Харві
Тривалість1 год 46 хв
Приховати

Чи зможете ви мені пробачити?

Can You Ever Forgive Me?
Біографічна стрічка розповість про письменницю, життя якої стало по-справжньому нестерпним. Колись у Лі Ізраель все складалося якнайкраще: перед нею були відкриті практично всі дороги. Однак реалізувати власні мрії вона не зуміла і в підсумку перекреслила всю свою кар'єру.

Ми знайомимося з головною героїнею коли вона знаходиться на межі відчаю. За останній час у жінки накопичилася маса проблем. Вони наростають мов снігова куля, і боротися з ними Лі вже не в змозі. Все частіше вона шукає розради в алкоголі, що ще сильніше погіршує ситуацію. Одного разу умови життя жінки стають нестерпними: комунальні послуги вона не оплачувала вже кілька місяців, по квартирі розгулюють дивного вигляду комахи, а улюблена кішка невиліковно хвора. Сюди ж можна додати відсутність будь-яких перспектив. Незважаючи на таку ситуацію, Лі не впадає у відчай і придумує оригінальний спосіб заробітку. Вона починає вміло підробляти листи померлих знаменитостей. Вигідно збуваючи свої шедеври перекупникам, письменниця навіть не замислюється про те, що такий вихід з ситуації може ще сильніше ускладнити його.

Фільм «Чи зможете ви мені пробачити?» онлайн (2018) рекомендуємо дивитись в гарному українському переладі любителям жанру. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}