Сам удома 2 / Один удома 2. Загублений у Нью-Йорку
  • HD 1080p
  • 1992
+19 33
Рік1992
КраїнаСША
РежисерКріс Коламбус
В роляхМаколей Калкін, Джо Пеші, Деніел Стерн, Катрін О'Гара, Джон Герд, Девін Ретрей, Гілларі Вулф, Майкл Сі. Маронна, Ґеррі Беммен, Роб Шнайдер
Тривалість2 год
Приховати

Сам удома 2 / Один удома 2. Загублений у Нью-Йорку

Home Alone 2: Lost in New York
Це весела Різдвяна історія про пригоди знайомого глядачам Кевіна Маккаллістера, тільки цього разу ми зустрічаємо його в місті Нью-Йорку.

Сімейство МакКалістеров, Пітер і Кейт з чотирма дітьми, зібралося до Майямі для святкування Різдва. Напередодні на шкільному вечорі старший брат пожартував над Кевіном, чим сильно його образив. Настрій зіпсовано, і у Кевіна тепер одне бажання - нікуди не їхати. В аеропорту Кевін випадково сів у літак за чоловіком схожим на батька, і помилково прилітає в Нью-Йорк. Занадто пізно зрозумівши помилку, він не засмучується. Адже з ним залишилася батьківська сумка, а в ній гроші та кредитки. Обдуривши адміністратора готелю, він поселяється в одному з найдорожчих номерів. Тут з'являються його давні знайомі - грабіжники Гаррі та Марвін, вони нещодавно втекли з в'язниці Чикаго і планують пограбувати один з найбільших магазинів іграшок.

З цього моменту починаються пригоди Кевіна, який давно став для бандитів найлютішим ворогом. Дізнавшись від власника магазину про те, що вся передсвяткова виручка буде передана на потреби дітям, які потребують медичної допомоги, і про плани грабіжників, Кевін робить все, що може в чужому для нього місті, щоб запобігти злочинові. А тим часом, батьки Кевіна, виявивши його пропажу під час польоту, роблять все, щоб швидше повернутися додому і знайти сина.

Фільм «Сам удома 2. Загублений у Нью-Йорку» рекомендуємо дивитися саме українською мовою на нашому сайті. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}