Сам удома / Один удома
  • HD 1080p
  • 1990
+12 50
Рік1990
КраїнаСША
РежисерКріс Коламбус
В роляхМаколей Калкін, Джо Пеші, Деніел Стерн, Кетрін О’Гара, Джон Герд, Робертс Блоссом, Джеррі Беммен, Девін Ретрей, Джон Кенді, Кіран Калкін
Тривалість1 год 42 хв
Приховати

Сам удома / Один удома

Home Alone
Дуже цікава різдвяна історія про хлопчика, який залишився сам вдома на рідвяні свята. Фільм «Сам удома / Один удома» рекомендуємо дивитися онлайн саме українською мовою.

Сім'я Маккаллістер збирається відвідати родичів і зустріти Різдво в Парижі. Наймолодший в сім'ї, Кевін, постійно терпить витівки своїх нестерпних сестер і братів та мріє залишитися один. Образившись Кевін вирушає спати на горище. Вранці хлопчик виявляє, що запізнюючись і збираючись в метушні до аеропорту, батьки просто забули його розбудити і поїхали самі. Спочатку хлопчик думає, що його розіграли, але незабаром розуміє, що він має право робити все, що йому заманеться - стрибати на ліжках, об'їдатися піцою та солодощами, а також без обмежень дивитися кіно. Кевін насолоджується свободою, але несподівано в його будинок проникають злодії, які задумали пограбувати будинок Маккаллістерів. Бандити вважають, що дитина не стане перешкодою в їх задумах, але їм доводиться зіткнутися з неймовірними витівками Кевіна, які можуть звести з розуму навіть найпрофесійніших бандитів.


{changeskin}