Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерСтівен Кейпл мол.
В роляхМайкл Б. Джордан, Сільвестр Сталлоне, Тесса Томпсон, Філіція Рашад, Дольф Лундгрен, Флоріан Мунтяну, Расселл Хорнсбі, Вуд Харріс, Майло Вентімілья, Роббі Джонс
Тривалість2 год 10 хв
Приховати

Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа

Creed II
«Крід 2 онлайн» - спортивна драма про повернення на ринг боксера Адоніса Кріда, наставником якого стає знаменитий Роккі Бальбоа. Роккі пішов зі спорту непереможеним. У нього практично не було суперників у спарингах. Після завершення своєї блискучої кар'єри він не залишив спорт, а став наставником молодих. Батька Адоніса Кріда він ненавидів усім серцем, адже вони разом починали свій шлях до вершин спортивного Олімпу і не раз ставали непримиренними суперниками на рингу. Пізніше Бальбоа змінив своє ставлення до Кріда-старшого, адже спорт об'єднує всіх людей, якщо перед ними стоїть спільна мета.

Але так сталося, що Роккі став чемпіоном, а Крід загинув на одному з поєдинків. Адоніс ріс без батька. Мати заборонила йому спілкуватися з ним, коли хлопчик був маленьким, але пізніше сильно пошкодувала про це. Хлопець успадкував характер батька і його волю до перемоги. Роккі не може не помітити схожість сина свого суперника на його знаменитого батька і вирішує взяти хлопця під свою опіку. Він вчить Адоніса азам боксерської майстерності і всім хитрощам боротьби на рингу. Згодом Крід-молодший переймається синівськими почуттями до Роккі, який робить все для того, щоб той зумів досягти висот свого знаменитого батька.


{changeskin}