Темне дзеркало
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаСША
ЖанрТрилер
РежисерАссаф Бернштейн
В роляхІндія Айслі, Джейсон Айзекс, Міра Сорвіно, Пенелопа Мітчелл, Джон С. МакДональд, Харрісон Джілбертсон, Крістен Харріс, Кіра Джонсон, Міхал Бернштейн, Гленн Одеро
Тривалість1 год 39 хв
Приховати

Темне дзеркало

Look Away
Героїня американського трилера «Темне дзеркало онлайн» - 18-річна Марія. Життя дівчини складається не кращим чином. Її невпевненість в собі часто заважає їй відчувати себе щасливою і вільною. Відчуваючи внутрішню агресію, що виходить від дівчини, однокласники не приймають її в свою компанію і часто знущаються над Марією, поступово перетворюючи її на справжнісінького ізгоя. Дивацтва характеру дівчини обертають проти неї і батька з матір'ю. Батьки не приховують своєї неприязні по відношенню до дочки. І залишається лише сподіватися на те, що колись вона зміниться на краще.

Залишившись без друзів, Марія починає розмовляти зі своїм відображенням у дзеркалі, уявляючи, що там за склом знаходиться її двійник, який співчуває їй і розуміє її. І одного разу вона переконується в тому, що Яірам дійсно вміє самостійно рухатися і розмовляти. Двійник пропонує Марії помінятися з нею місцями, і після чергового знущання з боку однолітків дівчина погоджується зробити це, навіть не уявляючи, на що здатна Яірам заради свого відображення. Дзеркальна копія героїні починає втілювати в життя дикі бажання Марії, безжально розправляючись з її кривдниками.


{changeskin}