Догмен
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаІталія, Франція
РежисерМаттео Гарроне
В роляхМарчелло Фонте, Едоардо Пеше, Нундзіа Ск'яно, Адамо Діонізі, Франческо Акваролі, Джанлука Гоббі, Аліда Бальдарі Калабрія, Лаура Піццірані, Джанкарло Поркачча, Аньєлло Арена
Тривалість1 год 40 хв
Приховати

Догмен

Dogman
«Догмен онлайн» - кримінальна драма іменитого італійського режисера Маттео Гарроне про просту людину, яку добре серце довело до в'язниці. Коротун зі смішними вухами проводить багато часу в своїй Зооперукарні. Майстерний грумер, він спритно знаходить контакт з будь-якою собакою - навіть величезною та дуже злою. Люди в окрузі цінують талант, але чоловік піклується про маленьку дочку Софію, з якою зрідка бачиться, і заради фінансів іноді приторговує наркотиками.

Знаючи про схильність до легких протиправниї діях героя, його приятель Сімоне - звільнений кримінальник і колишній боксер, а нині рекетир - пропонує бідоласі взяти участь в дрібній операції. Гроші потрібні, але ризик не виправданий. Друзі вдало пограбували крамницю з коштовностями, але любитель тварин повертається, щоб врятувати поранену собачку. Поліцейські відправляють його за ґрати. Чи буде він мстити, вийшовши через рік?


{changeskin}