Аквамен
  • HD 1080p
  • 2018
+5 11
Рік2018
КраїнаАвстралія, США
РежисерДжеймс Ван
В роляхДжейсон Момоа, Ембер Герд, Віллем Дефо, Патрік Уілсон, Ніколь Кідман, Дольф Лундгрен, Ях'я Абдул-Марін II, Темуера Моррісон, Майкл Біч
Тривалість2 год 22 хв
Приховати

Аквамен

З дитинства цей хлопець відрізнявся величезною силою волі і духу. У нього було потужне тіло і він точно знав, що йому необхідно для того щоб бути щасливим. Потрібно небагато - всього лише море, чисте повітря і улюблені батьки. Син доглядача маяка ніколи не цікавився, чому його батько і мати ведуть самотній спосіб життя. Звідки у нього такі надздібності, як він може розуміти мову підводних мешканців і не дихати під водою годинами. Не шукав відповідей, але вони самі наздогнали його в один не дуже світлий день. Його мамі раптом стало погано. Стривожений, він прибіг за батьком, але той сказав, що необхідно синові поговорити з нею «тет-а-тет».

Тоді він і дізнався одну страшну новину. Виявляється вона не просто його мати. Перед ним колишня королева Атлантиди. Не переживши зради, вона рятувалася втечею. Тепер за нею стоїть величезна армія і всі вони чекають її повернення, але вона не повернеться, повернеться її син, щоб забрати своє. Так головний герой проводив свою матір в останню путь і дізнався своє життєве призначення. Виявляється, він спадкоємець трону і весь підводний світ повинен бути в його безпосередньому підпорядкуванні. Чи впорається він з покладеною на нього місією або стане новою жертвою підводних інтриг?


{changeskin}