Погані часи у «Ель Роялі»
  • HD 1080p
  • 2018
+2 2
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДрю Годдард
В роляхКріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Джон Гемм, Джефф Бріджес, Менні Хасінто, Нік Офферман, Кетрін Ізабелль, Льюїс Пуллман, Кайлі Спейні, Ксав'є Долан
Тривалість2 год 21 хв
Приховати

Погані часи у «Ель Роялі»

В середині 1969 року готель «Ель Рояль» на кордоні штатів Невада і Каліфорнія вважався крутим місцем. Не елітним і дорогим, а саме екстремальним і розкішним, бо потопаючи в старовинній розкоші, він був джерелом найнеймовірніших подій. Тут сьогодні зібралися вони - нові герої непередбачуваних подій. Це пастир, співачка, енергійний менеджер з продажу і підозріла дівчина з півдня.

Всі вони тут зібралися з однією простою метою - щоб зрозуміти, що буде далі. А далі їм судилося лише вибиратися з ситуації, яка так сильно всіх бентежить. Людина, яка точно знає, чим все має обернутися, поводиться так, немов він замовив цю вечірку, але ніхто з присутніх про це не здогадується.

В готелі починають відбуватися речі, які їм всім не підвладні. Тут вже і залишається час повірити в те, що потойбічний світ існує і що цього разу він став центром всього, що відбувається. Це буде найнеприємнішим моментом для всіх - усвідомлення того, що виною всього, що відбувається не хто-небудь, а саме їх людський фактор. Старі гріхи не пускають їх і тягнуть назад в пекло. Коли це стає зрозумілим, з'являється той, хто прийшов віддати всім по заслугах.

Рекомендуємо дивитися фільм Погані часи у «Ель Роялі» онлайн всім шанувальникам містичних трилерів. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}