Хелловін
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДевід Гордон Грін
В роляхДжемі Лі Кертіс, Джуді Грір, Енді Метічак, Джеймс Джуд Кортні, Нік Касл, Халук Больгінер, Вілл Петтон, Ріан Рііс, Джефферсон Холл, Тобі Хасс
Тривалість1 год 45 хв
Приховати

Хелловін

Хто такий Майкл Майєрс, всі вже давним-давно забули. Однак він пам'ятає, що не завершив все, що почав в цьому місті і тепер повинен повернутися, щоб поставити жирну крапку в кожній розпочатій справі. Пора відкривати сезон полювання і він його почне без вагань першим!

Мало хто знає що свято Хелловін іменується як День Всіх Святих. У цей день люди спеціально одягають різні наряди, щоб відлякати нечисть на весь рік від свого будинку або відкупитися від неї різними солодощами. Поки одні грали в демонів, головний герой повільно перетворювався в нього. Він убив свою сестру в цей святий день, будучи зовсім дитиною і тоді зрозумів, що йому подобається вбивати.
Вчасно зреагувавши, його батьки відправили в будинок для душевно хворих. Психопат зумів вирватися звідти без особливих зусиль. У страху він тримав місто і вбивав тих, хто був для нього легкою здобиччю. Довго ходили чутки про те, що його теж спіткала та ж доля. Однак напередодні нового Хелловіну він повернеться, щоб довести всім, що не можуть просто так зникнути потрібна йому кількість людських душ. Хоч маніяк вже немолодий, але його демонічної сили вистачить на всіх. Хто ж зможе протистояти йому знову і чи зможе..?

Рекомендуємо дивитися фільм «Хелловін» онлайн всім шанувальникам цікавих хорорів. Бажаємо гарного вечора та приємного перегляду!


{changeskin}