Готель «Артеміда»
  • HD 1080p
  • 2018
0 0
Рік2018
КраїнаВеликобританія, США
РежисерДрю Пірс
В роляхДжоді Фостер, Стерлінг К. Браун, Софія Бутелла, Джефф Голдблюм, Брайан Тайрі Генрі, Дженні Слейт, Закарі Квінто, Чарлі Дей, Дейв Батіста, Кеннет Чої
Тривалість1 год 33 хв
Приховати

Готель «Артеміда»

Hotel Artemis
В середині червня 2028 року в Лос-Анджелесі пройшли протести, які були спрямовані проти приватизації питної води, яку тепер звичайні люди не зможуть собі дозволити. Скориставшись моментом, команда з чотирьох злочинців, вирішує пограбувати банк, але доступ до сховища неможливий, тому грабіжники користуються малим і обкрадають відвідувачів закладу. Але поліції вдається поранити кількох людей, проте зловити їх не виходить.

Лідер банди телефонує знайомій медсестрі, яка неподалік тримає власний готель під назвою «Артеміда», жінка лікує злочинців за певну плату, дає їм спокій і хорошу їжу, щоб вони відновлювали сили і далі могли самостійно ховатися від правоохоронців. Кожен гість має свій номерок і йому дається придумане ім'я, щоб ніяк не враховуватися в документах. Єдиним правилом готелю є заборона на використання будь-якої зброї і спілкування з іншими жителями, вивідування їх таємниць. Крім грабіжників в Артеміду заселяється, один із заручників, якого поранили. Головні герої забрали у нього важливу річ, але він хоче їм помститися. Однак проблемка полягає в жорстких правилах на невикористання зброї.

Запрошуємо дивитися фільм Готель «Артеміда» (2018) онлайн українською мовою на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}