Астерікс і таємне зілля
  • HD 1080p
  • 2018
+9 9
Рік2018
КраїнаФранція
РежисерАлександр Астьє, Луїс Кліші
В роляхКрістіан Клав'є, Гійом Бріа, Алекс Лутс, Александр Астьє, Елі Семун, Даніель Месгіш, Бернар Алан, Франсуа Морел, Ліонель Астьє, Флоренс Форесті
Тривалість1 год 24 хв
Приховати

Астерікс і таємне зілля

Astérix: Le secret de la potion magique
Про те, де черпали сили, могутні галли складають легенди. Лише обрані в курсі, що вони черпали свою могутність в одному дивовижному напої походження якого суворо засекречено. Навіть самі галли не знали його складу. Та й навіщо їм було його знати, якщо зілля варив друїд, який зберігав рецепт століттями. Старець був на вагу золота. Він допомагав відважним галлами зберігати свої території і завжди був готовий зварити потрібну кількість цього чарівного зілля.

Саме тому старець завжди супроводжував галлів в будь-якій справі або військовому поході. Біда прийшла зненацька. Алхімік звалився з дерева, коли шукав новий компонент зілля, і це падіння перекреслило все його життя. Тепер потрібно терміново знайти того хто зможе його замінити, а він поки не помер з гордістю передасть свій досвід і знання. Клопоти з пошуком потрібної кандидатури лягають на плечі могутніх Астерікса і Обелікса.

Ці двоє готові на все, щоб їх народ не втратив великого алхіміка і чудо напій, який рятує їх від римлян вже століттями. Одному з героїв не доведеться турбуватися. Він впав немовлям в котел із зіллям і тепер може гори звернути і без потрібного відвару, але іншим галлам турбується доведеться. Страшно уявити, що з ними буде якщо не знайти ще одного алхіміка.


{changeskin}