Дамбо 2019
  • Анонс
  • 2019
+5 7
Рік2019
КраїнаСША
ЖанрАнонс
РежисерТім Бертон
В роляхКолін Фаррелл, Майкл Кітон, Денні ДеВіто, Єва Ґрін, Алан Аркін, Ніко Паркер, Фінлі Гоббінс, Джозеф Ґатт, Шерон Руні, Ларс Айдінгер
Тривалість1 год 30 хв
Приховати

Дамбо 2019

Dumbo
Мультфільм «Дамбо 2019» розповідає про чоловіка Холта Ферріера, який у минулому виступав в одному з цирків Кентуккі, після чого пішов на війну, звідки повернувся без руки. Кар'єра чоловіка в той момент похитнулася. Незважаючи на це, йому вдалося виховати двох чарівних дітей - Джо і Міллі.

Коли Марк Медічі, який володіє невеликим цирком, пропонує Холту роботу, той відразу ж погоджується. Перебравшись разом з дітьми в циркове містечко, чоловік стає опікуном незвичайного слоненяти на прізвисько Дамбо. Малюк недавно народився, тому йому потрібен спеціальний догляд, який повинен забезпечити Холт. Міллі і Джо, подружилися з слоненям і часто відвідують його. Саме хлопці першими дізнаються про дивну здатність Дамбо, який на їх очах піднімається в повітря. Зрозуміло, крил у тварини немає, але вони йому й не потрібні: слоненя літає за допомогою величезних вух.

Спочатку діти хочуть приховати цей факт від дорослих, щоб їх нового друга не забрали з цирку. Але Марк дізнається правду і відразу ж придумує спосіб збагатитися. У підсумку він укладає угоду з бізнесменом Вендевером, який збирається відкрити величезний парк розваг і жадає придбати щоось незвичайне, аби дивувати відвідувачів. А що може бути дивовижніше літаючого слона?

Мультфільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}