Диво-парк
  • Анонс
  • 2019
+33 45
Рік2019
КраїнаСША, Іспанія
ЖанрАнонс
РежисерДілан Браун
В роляхБріанна Денскі, Дженніфер Ґарнер, Міла Куніс, Кен Жонг, Метью Бродерік
Тривалість1 год 25 хв
Приховати

Диво-парк

Wonder Park
Мультфільм «Диво-парк» знайомить нас з дівчинкою, яка любить фантазувати і вигадувати те, чого не існує в реальності. Вона багато років свого дитинства провела за вигадуванням парку розваг, наповненого фантастичними апаратами, машинами та населеного розмовляючими тваринами.

Зараз, коли Джун трохи подорослішала, вона втратила колишню фантазію. Почуття уяви покинуло її, а сама вона вважає себе занадто дорослою для того, щоб вигадувати щось. Джун і не підозрює, що незабаром їй належить зрозуміти, що вона помиляється.

Одного разу, загубившись в лісі, вона намагається знайти дорогу додому. Випадково Джун виявляє стару американську гірку. Забравшись всередину, вона раптово опинилася в парку розваг, який колись створила в своїй уяві. Оживають всі придумані нею персонажі. Цьому парку загрожує небезпека і лише Джун може допомогти.

Хочете дізнатися, що буде далі? Тоді обовязково рекомендуємо подивитися мультфільм «Диво-парк» або ж «Чарівний парк Джун» (2019) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!

Мультфільм скоро з'явиться на сайті. Наразі це анонс.


{changeskin}