Дедпул 2
  • HD 1080p
  • 2018
+2 4
Рік2018
КраїнаСША
РежисерДевід Літч
В роляхРайан Рейнольдс, Джош Бролін, Морена Баккарін, Зазі Бітц, Бріанна Гілдебранд, Бред Пітт, Білл Скарсгард, ТіДжей Міллер, Террі Крюс, Роб Делані
Тривалість2 год 15 хв
Приховати

Дедпул 2

Deadpool 2
Дедпул повернувся! І це дуже хороша новина для мирних громадян, адже тепер нарешті хоч хтось займеться знахабнілими поганими хлопцями. Лиходії зовсім втратили нюх, і вже нічого не бояться. Але тепер, коли найвеселіший супергерой знову в справі, вони повинні будуть зайвий раз подумати, чи варто робити зло. Дедпул, який вже розібрався з поганими хлопцями деякий час назад, знову готовий зробити це. Але правда в тому, що нові противники, виявляться набагато могутніші за тих, з якими він мав справу.

Герой зустрінеться із суперсолдатом, який здається взагалі нічого не боїться. Через це протистояння, у супергероя з відмінним почуттям гумору, будуть проблеми. Але Дедпул не боїться проходити через випробування, адже його минуле загартувало його. У перервах між бійками з лиходіями, головний герой задумається про такі важливі речі як сім'я і дружба в житті людини. Його відвідуватимуть різні думки, які змусять його переглянути свою думку на багато речей.


{changeskin}