Суперсімейка 2
  • HD 1080p
  • 2018
+30 38
Рік2018
КраїнаСША
РежисерБред Берд
В роляхКрейг Т. Нельсон, Голлі Гантер, Сара Вавелл, Хак Мілнер, Кетрін Кінер, Ілай Фучіле, Боб Оденкірк, Семюел Л. Джексон, Софія Буш
Тривалість1 год 57 хв
Приховати

Суперсімейка 2

Incredibles 2
Іноді навіть тим людям, які мають надможливості, доводиться сидіти вдома і виховувати своїх дітей. Але займатися цим вони будуть все одно смішно та оригінально, і в цьому можна переконатися, якщо дивитися мультфільм «Суперсімейка 2» онлайн.

Після того, як герої майже зруйнували ціле місто, намагаючись позбутися від жорстокого і злісного ворога, їх героїчну діяльність оголосили поза законом. Правда, зовсім відмовлятися від послуг цих двох хоробрих особистостей керівництво міста не бажало. Тому воно вирішило просувати далі тільки одного з них. І тепер місіс Еластика дуже часто мелькає на екранах телевізора і з'являється в новинних випусках, допомагаючи правоохоронним органам розшукувати та заарештовувати злочинців. А її чоловікові в цей час доводиться справлятися з домашніми обов'язками і контролювати тих трьох дітей, у яких вже почали проявлятися різні надздібності. І хоча така місія йому не до душі, але незабаром в місті з'явиться новий ворог, протистояти якому Суперсімейка зможе тільки спільними зусиллями. А це означає, що веселі пригоди попереду!


{changeskin}