Таємниця будинку іграшок
  • HD 1080p
  • 2017
+15 19
Рік2017
КраїнаКитай
РежисерГері Ван
В роляхШі Лей, Юань Цзеюй, Хун Хуан, Чжан Лей, Янь Яньшен, Івонн Чжао
Тривалість1 год 37 хв
Приховати

Таємниця будинку іграшок

Tea Pets / Таємниця магазину іграшок
Таймбот - робот, який абсолютно випадково потрапив на Землю. Він потрапив в магазин іграшок, тому що тільки там зміг зустріти собі подібних. Купа роботів, ляльок та інших іграшкових друзів стали для нього найкращою компанією. Робот дивився на них і розумів, що ніде крім як в цьому магазині йому не будуть такі раді. Вранці вони тихо мирно сиділи в коробках або стояли на вітринах, а коли наступала ніч, дуріли і розповідали всілякі страшилки про «Правителя Підземелля». Нібито він і його помічники - вірні щури, викрадають іграшки і відвозять в невідомому напрямку.

Кожен день якась іграшка впевнено говорила, що бачила цього Повелителя і що в сусідньому відділі вже багато іграшок виявилися їх заручниками і пропали без вісті. Головний герой сміявся над цими розповідями, бо не був забобонним і нікому не вірив. Одного разу трапилася біда. Як завжди, ввечері біля каміна не дорахувалися однієї іграшки. Це була їхня найкраща подруга. Вона викрадена. Ким і навіщо, невідомо, як і те, чи має діло до цього зникнення Повелитель, але герой разом з іграшками вирішив відправитися в місто на пошуки своєї кращої подруги. Саме з цього моменту і почалися всі їхні пригоди.

Запрошуємо дивитися мультфільм «Таємниця будинку іграшок» (2018) українською мовою онлайн на сайті FRIENDS. Бажаємо приємного перегляду!


{changeskin}