Як приборкати дракона 3: Прихований світ
  • HD 1080p
  • 2019
+263 295
Рік2019
КраїнаСША
РежисерДін ДеБлуа
В роляхДжей Барушель, Кейт Бланшетт, Америка Феррера, Джона Хілл, Кіт Гарінґтон, Крістофер Мінц-Плассе, Джерард Батлер, Крістен Віґ, Ешлі Дженсен, Олафур Даррі Олафссон
Тривалість1 год 44 хв
Приховати

Як приборкати дракона 3: Прихований світ

How to Train Your Dragon: The Hidden World
Іккінга і Беззубик не розлий вода багато років. Один приручив іншого, але хто кого, вони до сих пір зрозуміти не можуть і вже не розбираються в цьому. Приручити дракона було б складно. Веселі пригоди могли бути нескінченними, якби не зміни, які несподівано все змінили. Нові часи вимагають інших рішень. У селі вікінгів героя зробили головним. Він повинен був дотримуватися закону і порядку, вести рахунок драконам, які жили душа в душу з вікінгами. Ідилію зруйнувала Денна Фурія.

Вона стала загрозою для всіх місцевих жителів і добрих зубастиків, які не зрозуміли появи цього монстра. Мета її візиту не тотальне знищення села вікінгів - вирішив ватажок села. Іккінга багато часу провів в роздумах і прийняв рішення, яке йому не просто далося, а ось його вірний дракон вперше пішов проти господаря і став на бік незваної гості. Схоже, що дракон не на жарт закохався. Чим загрожує таке міцне перше почуття? Пригоди знаменитої на весь світ пари буде в центрі подій. Що такого цікавого і небезпечного чекає їх? Протистояння з совістю і самим собою - це лише одне з випробувань, але воно буде першим.


{changeskin}