Шлях додому
  • HD 1080p
  • 2019
+178 186
Рік2019
КраїнаСША
РежисерЧарльз Мартін Сміт
В роляхБрайс Даллас Говард, Ешлі Джадд, Александра Шипп, Джона Хауер-Кінг, Едвард Джеймс Олмос, Беррі Вотсон, Вес Студі, Крістофер Бавер, Ферра Авіва, Теммі Гілліс
Тривалість1 год 28 хв
Приховати

Шлях додому

A Dog's Way Home
«Шлях додому онлайн» - сімейний пригодницький фільм про відданість братів наших менших, яка часом так вражає зачерствілі людські душі. Лукас і Белла завжди були нерозлучні. З дитинства хлопець не уявляв собі життя без своєї собаки. Вони разом проводили час на прогулянках, грали, спілкувалися і навіть спали поруч. Але минув час. Лукас виріс. Тепер на нього чекає отримання освіти в місті за сотні кілометрів від дому. Насичене студентське життя навряд чи дозволить приділяти час собаці. Тим більше, що і життя в студентському гуртожитку має певні заборони.

Хлопцеві нічого не залишається, як тільки попрощатися з вірною подругою і відправитися в інший штат, де розташований медичний університет. Проходить кілька днів, і Белла починає відчайдушно сумувати за своїм господарем. Не знайшовши іншого виходу, вона вирішує відправитися слідом за ним. Відстань між штатами в 600 кілометрів не лякає собаку. В дорозі Белла долає безліч перешкод і зустрічає багатьох небайдужих людей, які готові взяти її до себе. Але собака віддана тільки Лукасу, до якого повинна дістатися, чого б їй це не коштувало.


{changeskin}