Друзі 9 сезон українською мовою онлайн


Зворотній зв'язок:

friendsinua@gmail.com




Дивитися онлайн 9 сезон серіалу «Друзі» українською мовою безкоштовно в хорошій якості



Трішки оговтавшись від пологів Рейчел зрозуміла, що Джої їй пропозицію не робив і Рос теж. Після виписки відносини між Росом і Рейчел ускладнюються ще більше і вона йде жити до Джої.


У 9 сезоні серіалу «Друзі» Чендлера відправляють на нове місце роботи в інший штат, Моніка залишається в Нью-Йорку, оскільки отримала дуже хорошу пропозицію по роботі. Напередодні Різдва Чендлер змушений залишатися на роботі, через це він звільняється і приїжджає до Моніки, пізніше він влаштовується в рекламне агентство. Весь цей час вони не припиняють спроб завести дитину, проте у них нічого не виходить, тоді пара вирішується на усиновлення. Про це ви можете дізнатися подивившись 9 сезон «Друзів» українською на нашому сайті в хорошій якості.


Джої допомагає Фібі познайомиться з Майком Ханіганом, і між ними розгортається бурхливий роман, проте Майк боїться серйозних відносин і це в підсумку призводить до розриву.


Якщо ви продовжите дивитися серіал «Друзі» 9 сезон українською мовою онлайн, то побачите, що Друзі всією дружною компанією відправляються на Барбадос, де повинна пройти палеонтологічна конференція Роса. Фібі їде зі своїм колишнім хлопцем Девідом, який повернувся нещодавно з Мінська, а Джої з колегою Роса по роботі - Чарлі.


Джої розходиться з Чарлі і цим користується Рос, який давно хотів ближче познайомитися з колегою. Побачивши як Рос цілує Чарлі, Джої в цей же момент цілує Рейчел.